Prenumerera på nyhetsbrev
First Name
Last Name
Email
Avsluta prenumeration

EU-CHARIS Informationsbrev nr 3

Europeiskt förberedande möte 23-25 april för förberedelse av "Service of communion på kontinental och nationell nivå i Europa

Bengt Malmgren 0 4665 Article rating: No rating

EU-CHARIS Informationsbrev nr 3 har just utkommit. Det handlar om det interimistiska koordinationsteamet för Europa som nu finns i avvaktan på att den nya kommunikations- och samarbetsstrukturen för CHARIS skall konsolideras på kontinental och nationella nivåer. Där finns också en presentation av Paolo Maino, europeisk representant i CHARIS internationella service-team. Han talar om enhet och mångfald inom förnyelsen. 

CHARIS moderator slutar

Jean-Luc Moens tillkännager sitt beslut i brev till vännerna i Karismatiska förnyelsen

Bengt Malmgren 0 4725 Article rating: No rating

CHARIS internationella moderator Jean-Luc Moens har begärt att bli entledigad från sitt uppdrag på grund av sjukdomsfall i familjen, och Kardinal Kevin Farell, prefekt för Dikasteriet för lekmännen, familjen och livet har accepterat hans begäran. Moens beskriver situationen i ett öppet brev till alla vänner inom Katolska karismatiska förnyelsen.

Katolsk karismatisk förnyelse. Nyhetsbrev från Bengt Malmgren

Mars 2021

Bengt Malmgren 0 5028 Article rating: No rating

F Raniero Cantalamessa fastepredikan om omvändelse. CHARIS moderator Jean-Luc Moens: Katolsk karismatisk förnyelse inte en rörelse utan en ström av den Helige Andes nåd för hela Kyrkan. CHARIS och den kristna enheten - nyinrättad ekumenisk kommission. Ekumenisk pingstvigilia on line 22 maj. F Brieven, kardinal Suenens personlige sekreterare, YouTube-klipp.

CHARIS och den kristna enheten

Nyinrättad kommission skall främja enheten

Bengt Malmgren 0 5036 Article rating: No rating

CHARIS som betjänar Katolska Karismatiska Förnyelsen har inrättat en kommission för kristen enhet, “Christian Unity Commission” (CUC) med syfte att främja och arbeta för enhet i Kristi kropp, såsom det uttrycks i Jesus Kristus bön i Joh 17:21.

RSS
First34568101112Last